Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'Ítes pas identifiť.

#1 26-01-2015 08:31:38

PowellPowell
Nouveau membre
Date d'inscription: 26-01-2015
Messages: 2

ontwikkelde economieŽn kan ineffectief zijn

http://www.beastsneakers.nl/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/F/l/FlyknitAirMax-M-04_3.jpg

nike flyknit air max 2014 kopen had vele immense factoren die een machtig effect hebben op een business model besloten weggelaten. De doelgroep, zijn koopgedrag, bestedingspatroon, lokale economie, en de distributie patroon moeten worden bestudeerd. Landen als India, China en Rusland heeft een levendige bevolking van overvloedige variŽteiten van klanten en vormt een immens potentieel voor internationale bedrijven om groei. (Kaynak 2010)

Het doel van deze paper is om een rapport dat een bepaald aspect van de kwaliteit van een organisatie onderzoekt schrijven. De gekozen organisatie voor deze paper is Nike Inc en de aspecten van strategische Quality Management, nike flyknit air max kopen dat zal worden onderzocht zijn inspanningen Nike Inc's voor de kwaliteit van de producten verbeteren en de kwaliteit van het ontwerp.

Enkele van de uitdagingen die Nike gezichten heeft te kampen gehad en nog steeds zijn met betrekking tot de productie-installaties en schending van de arbeidswetgeving. nike flyknit air max men's running shoe bestellen is beschuldigd bij tal van gelegenheden van de tewerkstelling van kinderen in haar fabrieken of de exploitatie van arbeiders in ontwikkelingslanden.

Nu hoge ambtenaren van nike flyknit air max women's running shoe kopen moeten begrijpen dat, deze markten aanboren heeft ze nodig om de mentaliteit van aan te passen voor een zich ontwikkelende nieuwe economie en laat de ontwikkelde economie mentaliteit. Business proces ontwikkeld voor de ontwikkelde economieŽn kan ineffectief zijn, wanneer deze voor het ontwikkelen van economieŽn. In stervende inspanningen van lopen in nieuwe markten, bedrijven voeren hun bestaande business modellen ontwikkeld in hun thuisland en tevergeefs, ze roepen als het niet lukt.

  In reactie op deze aantijgingen, nike flyknit air max nederland bestellen geÔmplementeerd strenge normen voor productie-installaties, met inbegrip van de minimumleeftijd, de luchtkwaliteit, de verplichte onderwijsprogramma's, de uitbreiding van micro-lening programma's, fabriek monitoring, en meer transparantie van maatschappelijk verantwoord ondernemen praktijken Nike's. Om zijn imago te verbeteren, Nike zelfs opgehouden orders van Pakistan in 20 november 2006 als de voetbal-bal fabrikant er niet in geslaagd om de arbeid-naleving schendingen corrigeren.

Hors ligne

 

Pied de page des forums